Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

I soffan med Sparris

25 april, 2018 @ 07:30 - 09:00

Välkommen att inspireras av fyra färgstarka lokala profiler som alla vågat tro helhjärtat på sin idé.

I soffan sitter:
Karolin Lenhult, Kueen Scarfes som utöver sin karriär som inhouse designer för Libero, SCA (nu essity) utvecklat ett eget varumärke med exklusiva sidenprodukter som rönt stor nationell uppmärksamhet, Christer Strand, erfaren ledare inom transportsektorn som tröttnade på logistikbranschens självbild och byggde ett nytänkande företag i Inquire, Herman Bynke, med lång erfarenhet av USA:s detaljhandel. Han tog en svensk start-up till Silicon Valley och jobbar idag med etableringar för kinesisk Bitcoin mining från prästgården i Skarstad och Ola Andersson, som vågade starta en porslinsfabrik när Rörstrand lade ner och idag producerar krukor för bland annat Svenskt Tenn och Waldermarsudde, offentliga utsmyckningar, byggkeramik, mm.

Datum: 25/4 kl 07:30-09:00
Plats: 1934 i Sparbanken Lidköping Arena
Pris: kostnadsfritt för medlemmar i Tillväxt Lidköping, Lidköpings handelsråd och Företagarna. Övriga 150kr. Betalning kan göras på plats med Swish. Sista anmälningsdag 23/4 kl 12.00.

 

 

07:30 är en serie frukostmöten som Tillväxt Lidköping anordnar tillsammans med medlemsföretag. Vi vill lyfta fram spännande företag, personer och teman – & tillsammans med dig skapa en God Morgon.

Detaljer

Datum:
25 april, 2018
Tid:
07:30 - 09:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,

Arrangörer

Tillväxt Lidköping
Villa

Plats

Sparbanken Lidköping Arena
Mellbygatan 54
Lidköping, 53151 Sverige
+ Google Map

Alla platser är fyllda! Anmälan har stängts. Kontakta info@tillvaxtlidkoping.se för mer information.