Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Internationella seminarier

22 maj, 2018 - 25 maj, 2018

Tillväxt Lidköping i samarbete med ITM Exportstiftelsen erbjuder för medlemmar i Tillväxt Lidköping möjlighet att gå på tre föreläsningsseminarier med några av världens främsta föreläsare på plats i Lidköping i slutet på maj. All föreläsning hålls på engelska. Föreläsningarna är kostnadsfria för medlemmar i Tillväxt Lidköping. Övriga intresserade vänd er till Exportstiftelsen.

22 maj
Managing Across Cultures
– Lär dig kommunicera över kulturgränserna
Hur kommunicerar vi på ett effektivt sätt i en global värld? Vad behöver vi för att lyckas leda vår organisation på bästa sätt? Och vilka möjligheter ger den kulturella mångfalden?
På ett underhållande sätt förklarar Fons Trompenaars hur vi kan dra nytta av kulturella skillnader. Föreläsningen ger dig värdefulla tips för att lyckas i din kommunikation på den internationella arenan. Du får god kunskap om hur du som chef kan ta tillvara kompetens och hantera olika kulturer i en internationell miljö.

23-24 maj
International Market Strategies 
– Så lyckas du på den globala marknaden
Globaliseringen skapar möjligheter för företag som vill etablera sig på nya marknader. Så vad ska man tänka på vid en internationell satsning?
Waldemar Pfoertsch hjälper dig som chef att ta beslut om lämpliga marknader för ditt företag. Du får veta hur du skapar en internationell marknadsplan och väljer rätt produkt som kan säljas globalt. Genom fallstudier och praktiska exempel får du inblick i varumärkeshantering, ekonomisk analys.

25 maj
Change Management Simulation
– Att navigera i en organisationsförändring
Följ med på en resa genom förändring och nyskapande. Albert A. Angehrn delar med sig av sina bästa råd när du står inför en förändring i ditt företag. Det kan handla om att etablera sig på en ny marknad, att lansera en produkt eller ett nytt IT-system. Du får viktiga tips om hur du kan arbeta strategiskt vid en förändring och vilka utmaningar som kan dyka upp under resans gång.

Detaljer

Börjar:
22 maj, 2018
Slutar:
25 maj, 2018
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangörer

Tillväxt Lidköping
Privat: ITM Exportstiftelsen

Plats

Lidbeckska Huset
Gamla Stadens Torg 2
Lidköping, 53132 Sverige
+ Google Map