Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fokus och mindset

16 april @ 14:00 - 15:30

Vi är inne i en utmanande tid där det är lätt att agera irrationellt och fatta dåliga beslut.

Vill du lära dig att skapa rätt mindset för att agera sunt i svåra situationer?

Tillväxt Lidköping och Rickstrand & Co erbjuder därför tre kostnadsfria webbinarier som ger dig bättre förutsättningar att hantera de utmanande tiderna.

Organisationsutvecklarna Thomas Viksberg och Daniel Ekholm ger dig kraftfulla verktyg för att hantera ditt mindset, coacha dig själv och andra samt förstå dig själv och andras beteenden.

Datum och tider:

  • Fokus och mindset: 16 april, 14.00 – 15.30
  • Självcoaching och stresshantering: 21 april, 15.00 – 16.30
  • Drivkrafter och valda sanningar: 7 maj, 10.30 – 12.00

 

Webinarierna är sponsrade av Sparbankstiftelsen Lidköping

Anmäl dig här

Om föreläsarna:
Thomas Viksberg och Daniel Ekholm.

Både Thomas och Daniel är ledar- och organisationsutvecklare samt föreläsare med fokus inom bland annat prestationspsykologi och teamutveckling. Daniel och Thomas har ett samarbete under namnet TheTeam Development Team.

Thomas Viksberg

Thomas har mer än 20 års erfarenhet av att utveckla ledare, team och organisationer. Att våga utmana sig själv, att ha balans och fokus för att göra det som krävs, att lära sig längs vägen med hjälp av energi och glädje.

Thomas är certifierad NLP Business Master Coach, ICC Business Coach samt mental tränare. Han har lång erfarenhet av utbildningar inom ledarskap, ledningsgrupper, coachning samt av att driva utveckling och förändring.
Thomas jobbar idag med små och medelstora företag, större multinationella företag samt kommuner och idrottsföreningar.
www.convinto.se

Daniel Ekholm

Daniel tror starkt på människors potential och har drygt 15 års erfarenhet av att utveckla och inspirera både individer, grupper och team att skapa rätt mindset, ta fram mer av sin potential, våga växa och vara skillnaden som gör skillnaden för långsiktiga och viktiga resultat.

Daniel har en fil kand. i psykologi och är bland annat utbildad professionell team- och ledarcoach samt NLP Business Master Coach.

Daniel har även bred erfarenhet av idrott, mental träning och meditation och är bland annat flerfaldig svensk mästare och före detta landslagsman i kampkonst.
www.danielekholm.se

Detaljer

Datum:
16 april
Tid:
14:00 - 15:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://rickstrand.se/webbinar/