Maj | 2014

Marknadsbild

Internationella seminarier

Exportstiftelsen i samarbete med Tillväxt Lidköping erbjuder tre internationella seminarier med några av världens främsta föreläsare på plats i Lidköping.

Seminarierna är kostnadsfria för Tillväxt Lidköpings medlemmar. Begränsat antal platser

En unik möjlighet för oss Lidköpingsföretagare!!!
”Jag har haft förmånen att delta i dessa seminarier med några av världens främsta föreläsare och fått en “verktygslåda” full av nyttiga tips på hur man hanterar utländska kunder, genomför förändringar och vilka strategier som är mest framgångsrika när man växer internationellt”,
Markus Hjortenhed, delägare Nordic Hangers

Fartyg i hamnenFons Trompenaars, THT, Holland

Managing Across Culture

Syftet med seminariet är att hjälpa exportansvariga i svenska företag att utveckla och förstå affärspotentialen i den kulturella mångfalden som finns i internationella affärer. Fons Trompenaars ansågs 2011 vara en av världens 50 mest betydande och inflytelserika inom sitt område enligt Harvard Business Review.

http://www2.thtconsulting.com/about/people/fons-trompenaars/

Tid: 6 Maj 08.00 – 15.00

Plats: Lidbeckska Huset, Gamla Stadens Torg 2, Lidköping

Pris: 2.900:- exkl. moms. Lunch ingår

Anmälan till andrea.johansson@itmworldwide.se , 0725-541826

Seminariet genomförs inom ramen för Exportstiftelsens program med deltagare från små och medelstora företag från Slovenien och Skåne.

PerPer V. Jenster, Nordic International management Institute, China

International Trade Marketing & Strategies

Seminariet kommer att ge dig ett antal verktyg som är användbara för exportföretag som gör en internationell marknadsanalys. Professer Jenster har undervisat mer än 7000 högre chefer runt om i världen. Dr. Per V. Jenster är professor och styrelsemedlem vid Nordic International Management Institute, Kina, and professor vid Nyenrode University, Holland. http://www.perjenster.com

Tid: 7-8 maj 08.00 – 15.00

Plats: Stadshotellet, Gamla Stadens Torg 1, Lidköping

Pris: 4.900:- exkl. moms. Lunch ingår

Anmälan till andrea.johansson@itmworldwide.se , 0725-541826

Seminariet genomförs inom ramen för Exportstiftelsens program med exportchefer från små och medelstora företag från Slovenien.

AlbertAlbert A. Angehrn, INSEAD, France

Change Management

Seminariet kommer att via en simulerad övning visa komplexiteten i att leda och genomföra förändringar i en företagskultur, lansera nya produkter eller införa nya system. Albert Angehrn är en världsledande auktoritet inom förändringsledning och innovation med kunder som IKEA, Ferrari samt ett antal små och nystartade innovativa företag. Albert Anghern är professor i informationsteknologi vid INSEAD Business School, Paris.

http://www.insead.edu/facultyresearch/faculty/profiles/aangehrn/

Tid: 9 maj 08.00 – 15.00

Plats: Lidbeckska Huset, Gamla Stadens Torg 2, Lidköping

Pris: 2.900:- exkl. moms. Lunch ingår

Anmälan till andrea.johansson@itmworldwide.se , 0725-541826

Seminariet genomförs inom ramen för Exporttstiftelsens program med deltagare från små och medelstora företag från Slovenien och Skåne.

Namnteckning

 

 

Senast uppdaterat 22 april, 2014 by Marcus Johansson