Styrelsen i Tillväxt Lidköping AB

IMG_1964

Thomas Fröjd, Vd Fröjdia AB (ordf)
När kommun och näringsliv ”krokar arm” och riktar sin samlade energi mot gemensamma mål, ökar förutsättningarna för ett sprudlande näringsliv i tillväxt.Vilket är bra för alla kommuninvånare och samhälle i stort.

 

IMG_1974

Stefan Ericsson, Vd Dina Försäkringar Lidköping (ledamot)
Tillväxt Lidköping AB är ett nytt och spännande grepp för att öka förståelsen mellan näringsliv och kommun, överbrygga hinder och skapa ett positivt och framåtsyftande samarbete för Lidköpings utveckling.

 

Erling Håstrand, Sparbanksstiftelsen Lidköping (ledamot)

 

Erica_L

Erica Lindgren, Vd Apotek Vita hästen AB (ledamot)
Som född och uppvuxen i Lidköping är jag stolt och glad över att vi har en vacker stad med mycket på gång. Här spirar engagemang och idéer. Lidköping är en småstad med framåtanda och Tillväxt Lidköping bidrar till att ytterligare få fart på utveckling och etableringar.

 

IMG_1990

Jan Fransson, kommundirektör Lidköpings kommun (ledamot)
Genom Tillväxt Lidköping AB får vi en sammanhållen länk mellan kommunen och Näringslivet. Detta gör att vi i den globala konkurrensen kan skapa förutsättningar för snabba men också strategiskt viktiga beslut för att säkerställa en bra tillväxt.

Jonas Sundström, politiker/kommunalråd Socialdemokraterna (ledamot)
Kommunen och samarbetet med näringslivet är en viktig kombination för att utvecklingen och tillväxten ska öka i vår kommun. Tillsammans skapar vi tillväxt!

Rasmus Möller, politiker/kommunalråd Moderaterna (ledamot)
Lidköpings näringsliv är nyckeln till kommunens framtid och måste stå o fokus. För att bli en kommun med tillväxt och framtidstro måste alla företagare få chansen.