Du är välkommen på medlemsmöte med Lidköpings Idé- & Uppfinnareförening, LIDÉ, torsdagen den 30:e januari kl 18.30 på Stadsbiblioteket i Lidköping.

Lidköpings Idé- & Uppfinnareförening är en relativt ung förening som funnits i ca 3 år och har som mål att verka för att personer med kreativa tankar och idéer skall mötas för att kunna utbyta erfarenheter och tankar med varandra. Målet är att fler av idéerna på ett eller annat sätt skall kunna förverkligas och komma ut på marknaden. Föreningen håller medlemsmöten 5-6 gånger om året med olika innehåll som rör idéskapande och uppfinnande.

Till vårat kommande möte den 30:e januari är du hjärtligt välkommen att deltaga. Denna kväll kommer vi att få lära oss mer och inspireras av två lokala företag som bedriver sin verksamhet i Lidköping. Det ena företaget har redan tagit många kliv i sin utveckling medan det andra företaget jobbar för att den som vill lyckas som företagare i Lidköping skall ha de bästa möjligheter för att kunna göra detta. Företagen som vi kommer få veta mer av är Handheld och Tillväxt Lidköping AB.

Handheld
Jerker Hellström kommer att berätta historien om Handheld, företaget som han och kollegan Thomas startat och mycket framgångsrikt utvecklat. Det handlar om stryktåliga datorer i tuffa miljöer. Jerker och Thomas är goda bevis på att det går att skapa något riktigt bra utifrån en idé, vilja och hårt arbete.

Tillväxt Lidköping AB
Peter Larsson är VD för Lidköpings nya näringslivsbolag Tillväxt Lidköping AB. Peter kommer att berätta om vad som skett och skall ske, för att skapa ett dynamiskt näringsliv i Lidköpings kommun. Näringslivet och kommunen har tagit ett gemensamt grepp i och med bildandet av Tillväxt Lidköping AB.

Fri entré.

Fika kommer att finnas till försäljning.

Datum: 30:e januari
Tid: 18.30
Plats: Stadsbiblioteket Lidköping, Stenportsgatan 11
Anmälan: Senast den 27 januari till Henrik Karlsson

Välkommen!

Med vänliga hälsningar

Henrik Karlsson
Ordförande Lidköpings Idé- & Uppfinnareförening

Senast uppdaterat 23 januari, 2014 by Marcus Johansson