Följande policy används för hantering av e-post adresser.

 

På vår hemsida finns möjligheten att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Efter att du angivit din e-postadress kommer du att få ett mail i din inbox där du behöver godkänna att du vill bli prenumerant (vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt och inte bindande) Du kan när som helst välja att avregistrera vårt nyhetsbrev. Adresser kommer inte att säljas, hyras ut eller på annat sätt göras tillgängliga för andra företag eller föreningar. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att Tillväxt Lidköping skickar ett nyhetsbrev till dig en gång i månaden samt olika inbjudningar till våra frukostmöten, seminarier, rådslag mm.

Du kan närsomhelst höra av dig till oss och be att vi raderar dina uppgifter. Detta kommer att göras snarast möjligt. Det finns även en funktion längst ner i nyhetsbrevet som du kan klicka på för att se vilka uppgifter som finns samlade om dig. I nyhetsbrevet finns även en möjlighet att avregistrera sig från kommande nyhetsbrev. Detta är en helt automatiserad process och sker direkt.

OBSERVERA dock att när du avregistrerar dig från nyhetsbrevet så avregistrerar du dig från samtliga utskick från Tillväxt Lidköping!

Vi hoppas på trevlig läsning!

Om du har några frågor så maila oss på info@tillvaxtlidkoping.se

 

Gällande fotografering vid frukostmöten och företagsträffar

Vid våra möten brukar vi fotografera och använda bilderna i marknadsföringssyfte av våra träffar. Bilderna kan komma att användas för att informera om vår verksamhet på vår webbplats och andra aktuella kanaler och ni har möjlighet att invända mot detta. Är det någon som inte vill vara med på bild så är de välkommen att höra av sig till oss efter mötet. maila: info@tillvaxtlidkoping.se