Har du en företagsidé? Vi hjälper dig att komma igång.

Vill du göra verklighet av din affärsidé, men är osäker på hur du skall förverkliga den.

Vill du få hjälp med att starta ditt företag? Behöver du bolla dina tankar med någon som har stor erfarenhet av att driva företag eller vara en entreprenör?

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi bistå med hjälp och stöd vid uppstarten av företag. Vi erbjuder individuell hjälp där vi bland annat går igenom din affärsidé, ekonomi och marknadsföring. Dessutom arrangerar Nyföretagarcentrum i Lidköping starta-eget-kurser.

Nyföretagarcentrum

Vill du göra verklighet av din affärsidé, men är osäker på hur du skall förverkliga den. Då kan du kontakta NyföretagarCentrum Lidköping. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi bistå med hjälp och stöd vid uppstarten av företag. Vi erbjuder individuell rådgivning där vi bland annat går igenom din affärsidé, ekonomi och marknadsföring. Dessutom arrangerar Nyföretagarcentrum starta-eget-kurser och andra evenemang för nyföretagare.
NyföretagarCentrum Lidköping ingår i en riksomfattande organisation med syfte att hjälpa och stödja blivande och nyblivna företagare. Tillsammans med näringslivet och Lidköpings kommun arbetar Nyföretagarcentrum för att öka nyföretagandet genom att skapa goda förutsättningar och ett gott företagarklimat. Rådgivningen är kostnadsfri.

För mer information kontakta Nyföretagarcentrum
Kerstin Wångstedt  eller telefon: 0510-223 00

NFC_Lidkoping_194x90

 

Verksamt

Samlad service och information från flera myndigheter på samma plats, för dig som ska starta eller driver företag.

Almi företagspartner

Att starta företag är både roligt och utvecklande. Men ofta behövs stöd och råd längs vägen. Oavsett dina behov så kan Almi hjälpa dig. Almi erbjuder ett antal finansierings- och rådgivningslösningar.

almi

 

Skatteverket

Du som ska starta eget eller redan driver ett företag är välkommen till våra informationsträffar.Vi behandlar olika teman och utbudet varierar beroende på vilken plats i landet du väljer. Du som är företagare kan även boka personligt möte. Läs mer på hemsidan.

SKV_RGB_st