Vill du utveckla ditt företag?

Finns det en potential att utveckla ditt företag och växa vidare? Söker du nya kunder, nya marknader, nya produkter, nya samarbetspartners vi hjälper dig att utveckla ditt företag.

Tillväxt Lidköping AB har ett unikt kontaktnät med kompetens och erfarenheter om du vill få fart på utvecklingen av ditt företag. Vi kan hjälpa till med rådgivning/affärsutveckling, kompetens, nätverk eller kontakter – kontakta oss vi hjälper dig snabbt och enkelt.
Missa inte våra återkommande företagsmöten och nätverk prenumera på vårt nyhetsbrev.


skaraborgs_kf

Företagsfinansiering

I Västra Götaland finns det ett flertal möjligheter för ett enskilt företag att söka medfinansiering för olika utvecklingsinsatser. För mer information klicka på länken företagsfinansiering

Kompetenstöd till Etablerade företag
För dig som driver ett etablerat företag finns kompetensstöd att erhålla via ett antal aktörer och projekt i Skaraborg. För mer information klicka på länken kompetensstöd

Kompetenstöd till nyföretagare
Andra möjligheter till offentlig finansiering av utveckling av varor och tjänster. För mer information klicka på länken kompetensstöd

 

ITM-Logo

Exportstiftelsen ITM Worldwide Foundation

En unik möjlighet att höja exportkompetensen i Lidköping
. Exportstiftelsen erbjuder:

  • Export Trainee – rekrytering, diplomutbildning och exportcoaching av språkkunniga akademiker. Vi attraherar de bästa talangerna.
  • Exportkoordinator – rekrytering, diplomutbildning och exportcoaching av språkkunniga personer med arbetslivserfarenhet och gymnasiekompetens
  • Diplomutbildning och exportcoaching av redan anställda
  • Internationella exportseminarier på plats i Lidköping
  • ITM Worldwide Alumni Network

Exportstiftelsen är ackrediterad av världsorganisationen International Association of Trade Training Organsations (IATTO). Möjlighet att kvalificera sig för den professionella yrkestiteln “World trade Professional”
För ytterligare information besök exportstiftelsens webbplats eller kontakta Andrea Johansson 0725 54 18 26

 

 

ideum

Ideum

idéum® erbjuder utbildning i Tekniskt Nyskapande med övergripande mål att utveckla din förmåga att effektivt deltaga i uppfinnarprocessen.

Den ettåriga utbildningen behandlar hela innovationsprocessen från idé till marknad. Du får en gedigen utbildning av professionella föreläsare från näringslivet, med många års yrkeserfarenhet på sitt specialområde. Genom kursen får du värdefull kunskap och ett brett kontaktnät, som ger dig unika fördelar i ditt fortsatta arbete med utveckling av produktidéer.

Innovationsutbildningen ”Tekniskt Nyskapande”:

  • är en kompletterande utbildning, tillstyrkt av Skolverket som särskilt värdefull ur nationell synpunkt.
  • har hittills mer än 500 av landets uppfinnare och innovatörer deltagit i.
  • har medfört att många av elevernas produkter snabbare och säkrare kunnat kommersialiseras.

För mer information besök Ideums webbplats eller kontakta utbildningschef Robert Nilsen eller telefon: 0510-77 17 70

 

Foretagsakuten

Företagsakuten

Företagsakuten erbjuder dig upp till fem timmars kostnadsfri rådgivning – det räcker ofta för att få ditt företag på rätt köl igen. Vi ger dig handledning och goda råd, som du sedan på egen hand kan använda för att få ordning på problemen i ditt företag. Självklart har vi tystnadsplikt och sekretess. Vårt mål är alltid samma som ditt: att förhindra en konkurs och se till att dina medarbetare kan arbeta kvar hos dig. Vårt direktnummer är 020-100 132. Företagsakutens webbplats.

 

Senast uppdaterat