De bästa utbildningarna för entreprenörer

För att ditt företag ska kunna nå nästa nivå är det viktigt att du inte stannar upp i utvecklingen. Med hjälp av smarta och praktiska utbildningar och kurser kan du se till att förnya och förbättra din kunskap och på så sätt bli en bättre företagare.

I Sverige hittar du mängder med bra utbildningar och kurser som du kan anmäla dig till för att säkerställa att ditt företag får en skjuts i rätt riktning. Här hittar du både längre utbildningar för chefer, anställda och egenföretagare, men du hittar också kortare kurser som sträcker sig allt från några dagar till flera veckor. Kom ihåg att välja ett utbildningscenter som har lång erfarenhet och stor kunskap inom ämnet. Du kan hitta utbildningar hos Canea som riktar in sig på bland annat kvalitet, informationssäkerhet, ledarskap, miljö och projektledning. Hos Canea kan du även få hjälp med den digitala företagsutvecklingen och smarta IT-lösningar.

5 andra utbildningarna för företag

Utbudet av utbildningar och kurser är stort. Därför är det inte alltid lätt att veta vilken man ska välja. Här nedan listar vi därför ytterligare fem bra och uppskattade kurserna för dig som vill utvecklas inom entreprenörskap.

1. Entreprenör ”Starta eget” – Folkuniversitetet

Bra val för dig som vill starta ett eget företag och vill ha koll på vad det innebär.

2. Grönt företagande – Folkuniversitetet

Fokus ligger på miljö för att skapa ett mer miljövänligt företagande.

3. Egen företagare – Svea Education

Förberedande utbildning för dig som drömmer om att bli företagare, men som ännu inte vågat ta det stora klivet ut på marknaden.

4. Kreativt entreprenörskap – Leksands Folkhögskola

Vill du starta ett företag inom den kreativa sektorn? Med den här utbildningen får du kunskapen du behöver för att våga satsa på kreativitet.

5. Företagsekonomi – NTI-skolan

Alla företagare behöver ha stenkoll på ekonomin. Hos NTI-skolan kan du gå ”Företagsekonomi” och få en grundlig utbildning i hur det fungerar.