Så finansierar du aktiekapitalet

Är du en Lidköpingsbo som går i tankarna på att starta ett aktiebolag? Vad roligt. I det här inlägget får du tips på hur du kan finansiera aktiekapitalet.

Lidköping har en lägre andel företagare än genomsnittet i riket. Det är dock inget att misströsta. Det innebär att det finns ett utrymme för fler företagare i Lidköping. Om du har en bra idé så ska du inte tveka på att starta ett aktiebolag för att kunna genomföra den. Det krävs enbart 25 000 kronor i aktiekapital. Ett sätt att skaffa pengar till aktiekapitalet är genom att sälja guld och diamanter som du har hemma till en aktör som exempelvis diamantbrev.se och på så sätt snabbt få ut likvida medel. Diamantbrev.se betalar ut pengarna på fem minuter och dessa kan du sedan använda som en del av det tilltänkta aktiekapitalet.

Olika sätt att skrapa ihop till aktiekapitalet

Det krävs bara 25 000 kronor för att starta ett aktiebolag. Det är visserligen mycket pengar, men de allra flesta som har ett förvärvsarbete kan efter en tid tjäna ihop till den summan. Om du snabbt behöver pengar för att kunna finansiera aktiekapitalet bör du fundera över vilka låsta tillgångar du har. Om du har guld och diamanter som ligger hemma kan du med enkelhet skicka in dem till Diamantbrev.se för att få en snabb offert och om du godtar offerten har du pengarna på kontot inom ett par minuter. Om du har gamla telefoner eller datorer hemma kan du lämna in dem till en butik för att få ut pengar som kan användas för aktiekapitalet. Det gäller att fundera över vilka tillgångar man har som kan likvideras för att senare utgöra aktiekapitalet i ditt nya bolag.